In uw winkelmandje: 0 Artikel, 0,00 EUR

Separett uit Zweden

Geniet van je buitenverblijf

Sinds 30 jaar, heeft Separett toiletten ontworpen en vervaardigd om je behoefte confortabel te voldoen - waar je ook bent.
Je moet meteen thuis voelen wanneer je bij je cottage, vakantiehuis of ergens anders waar er geen toegang tot een septische systeem. Dankzij de voortdurende ontwikkeling van de technologie, design en functionaliteit, zijn de Separett toiletten nu geavanceerder dan ooit. Dat is de reden waarom Separett toiletten worden gebruikt over de hele wereld, van de droge hitte van Afrika tot de ijzige kou van Groenland.


Separett Villa

Familiebedrijf Separett sinds 1976

Het familiebedrijf Separett werd opgericht in 1976 en is vandaag de dag een van 's werelds grootste fabrikant van urine scheidende toiletten. Separett is gebaseerd diep in de groenblijvende bossen van Smaland; deze regio is de ondernemende en logistieke hub van Zuid-Zweden.De ontwikkeling en productie gebeurt door deskundige medewerkers in een modern pand.

Kwaliteit en efficiency zijn de leidende sterren voor het bedrijf, onze onderaannemers en partners zijn daarom geselecteerd met grote accuratesse. Een groene en duurzame omgeving voor huidige en toekomstige generaties is de visie dat Separett inspireert bij alle handelingen. Het resultaat is goed ontworpen producten die hoge eisen aan milieuimpact, functie en kwaliteit.
Alles aan om de vakantie zorgeloos voor jouw te maken als gebruiker .


Separett Weekend

Pluspunten van de Separett

Scheiding van urine en vast gedeelte voorzien in de constructie.
Opvangbak opent automatisch bij het zitten

Minpunten van de Separett

Het is aangewezen dat mannen zittend gaan ivm de scheidng of de kans op vermenging

composttoilet --- droog toilet --- ziya droogtoilet --- biocom --- nonolet --- twaalf ambachten --- separett --- nowato --- envirolet --- sawi biocom --- biolan --- clivus multrum --- scheidend toilet --- komposttoilette